Self building

Samen met Lapagetechnics heb je de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk je installatie zelf te plaatsen, dit met behulp van instructieboekjes en de noodzakelijke specifieke gereedschappen. Wij maken met u een stappenplan op waardoor niets vergeten wordt en dat je fier kan zijn op je zelf geplaatste installatie. De eindcontrole en opstart worden verzorgd door Lapagetechnics.

Voor volgende zelfbouwtechnieken heeft Energieconcepten een kant en klare oplossing:

 • Sanitair en regenwaterrecuperatie

  Persoonlijk stappenplan met de aansluitschema’s volgens de huidige reglementeringen. De specifieke gereedschappen worden uitgeleend.

 • Ventilatie

  Persoonlijk legschema en instructiefiche met voorbeeld foto’s. Energieconcepten zorgt voor de debietmetingen die nodig zijn voor je EPB verslag en de opstart van uw installatie.

 • Vloerverwarming 

  Verlegschema met instructiefiche en gratis gebruik van tackermachine en afroller.

 • groendaksystemen 

  Persoonlijk stappenplan met legschema.

Nadat u het startsein hebt gegeven en u aan de eerste fase van uw project wenst te starten zullen wij u de nodige materialen aanleveren. Op de werf bepalen we waar de toestellen best kunnen staan en overlopen we waar de nodige gaten moeten voorzien worden. Deze fase is cruciaal voor een ordelijke installatie.

Laat je gezondheid het even afweten of moet de bouw sneller vooruit gaan dan staan onze techniekers steeds klaar om je bij te staan.